Három ló okozott halálos balesetet a 26-os fő úton, hétfő hajnalban

Súlyos közúti közlekedési baleset történt hétfőn 1 óra magaságában a 26-os számú főúton.    Sajószentpéter és Sajóbábony között. A Miskolc felé közlekedő autó három, – egy tanyáról elszabadult – lóvakkal ütközött össze. Az ütközés következtében az autó utasa elhunyt. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a rendőrök a főút Miskolc irányába vezető oldalát lezárták, a forgalmat elterelték Boldva irányába. Az út már nincs lezárva.

A 26-os főút és környéke elnevezésű Facebook-csoportban a balesetet megelőző percekben megjelent egy bejegyzés, hogy vigyázzanak az arra közlekedők, mert ló van az úton. A hozzászólások között olvasható, hogy nem először fordul elő, hogy a környéken található birtokról lovak szabadulnak el, veszélyeztetve a közlekedőket.

A Miskolc irányába közlekedő autó kora hajnalban öt lóval ütközött össze, az állatok egy közeli tanyáról szabadultak el. Az ütközés következtében a sofőr kirepült az autóból, a gépkocsiban rekedt áldozatot a tűzoltók feszítővágóval szabadították ki – olvasható a tájékoztatás a vármegyei katasztrófavédelem honlapján.

A balesetben három ló elpusztult.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük