A putnoki KDNP-csapat tagjai vérbeli lokálpatrióták

A KDNP putnoki szervezete büszke arra, hogy tizenöt fős tagsága igazi lokálpatriótákból áll, akik aktívan tevékenykednek közösségükért a mindennapok során, arra törekedve, hogy a helyi kultúrát, értékeket védjék és továbbadják.

Putnok

A putnoki KDNP-szervezet 2022. novemberében alakult meg, tagságában helyet kapnak a kisváros képviselő-testületének külső bizottsági tagjai, az önkormányzati és aközintézményekben dolgozók.

Rendszeresen részt vesznek a helyi állami ünnepségeken, koszorúzásokon, valamint a Borsod-Abaúj-Zemplénvármegyei KDNP és az IKSZ térségbeli és országos rendezvényein.

Putnok

Számos közéleti fórumot is szerveztek már, amelyeken olyan, fontos témákról beszélgettek, mint a társadalmi felzárkóztatás, a gyermekvédelem, hazánk helyzete az Európai Unióban, illetve bel- és külpolitikai ügyek.

Bemutatkozásukban kiemelték, hogy mindannyian lokálpatrióták és a település életében fontos szerepet játszanak. Különböző területeken dolgoznak a Putnokon előkért, ilyen a közösségi programok, előadások szervezése, a hulladékgyűjtési akciók, vagy éppen a hátrányos helyzetű családok segítése.

Putnok

A tagok aktuális, fiatalokat és idősebb korosztályokat is érintő, helyi ügyekkel és feladatokkal próbálják segíteni a településen élőket. Ilyen a kulturális rendezvények szervezése fiataloknak, a kormány által meghirdetett diákmunka program népszerűsítése, az időseket érintő Gondosóra megrendelése és beüzemelése.

Forrás: Kdnp.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük